Leer via de Werken in het Westen Academie!

'Je kunt niet meer worden dan jezelf. Je kunt wel meer jezelf worden.'

Verandering is vooruitgang. Beroepen veranderen, de technologie verandert continue, samenwerkingen en organisaties veranderen. De overheid verandert. Stuur jezelf vooruit in de voortgang en ontwikkel je. Binnen of buiten je vakgebied, binnen of buiten je vaardigheden. Bij Werken in het Westen hebben we het hele jaar door verschillende trainingen en opleidingen voor je klaarstaan. Die je verder brengen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Werken in het Westen werkt met het trainingsaanbod aan jouw blijvende inzetbaarheid op het werk. Door mee te doen aan de opleidingen, vergroot je de interne kennis van je organisatie en worden jouw competenties maximaal benut. Win – win dus.

Divers trainingsaanbod

De trainingen van Werken in het Westen zijn te volgen voor alle medewerkers van de aangesloten organisaties. Tijdens de trainingen kan je je kennis en vaardigheden op tal van gebieden vergroten. Van een workshop om beter te leren schrijven of adviseren, tot je loopbaan verder uitkristalliseren of sollicitatietips.

De trainingen vergroten niet alleen jouw kennis, ze versterken ook het contact tussen jou en de Werken in het Westen-collega’s in het netwerk. Waardevolle kennis wordt zo ook tussen de organisaties gedeeld. Alle trainingen en opleidingen zijn te vinden via onderstaande link. Je kan je als medewerker van één van onze organisaties inschrijven voor een training via de website (na aanmaken van een persoonlijk account op onze website).

Direct door naar de Werken in het Westen Academie!