Loopbaanadvies

Toe aan een nieuwe stap in je carrière, maar je weet niet welke? Wij helpen je onderzoeken. Als medewerker van één van onze deelnemende organisaties kan je gebruik maken van ons aanbod in loopbaanadvies.

Registreer je op de website en je ziet na het inloggen wat de mogelijkheden zijn.

Vacatures

Toe aan een nieuwe baan bij een lokale overheid uit ons netwerk? Via onderstaande button kom je bij het vacatureoverzicht. Registreer jezelf en ontvang vacatures in je mailbox, houd overzicht over je sollicitaties en plaats je cv in onze kandidatenbank. Daarmee wordt je zichtbaar voor de deelnemende organisaties!

Bekijk het actuele aanbod.

Projecten

Zin in nieuwe indrukken en inzichten, waarbij je jouw ervaring inzet? Doe een tijdelijke klus of project bij één van de deelnemende organisaties. Via onderstaande button kom je bij het overzicht van openstaande projecten. Registreer jezelf en ontvang voortaan alle nieuwe openstaande functies in je mailbox. En plaats je je cv in onze kandidatenbank, dan wordt je zichtbaar voor de aangesloten organisaties!

Bekijk het actuele aanbod.

Stages

Benieuwd hoe het is om te werken voor een lokale overheid? Bij onze deelnemende organisaties is plek voor leergierige kandidaten! Registreer jezelf en ontvang alle openstaande functies, waaronder stages, in je mailbox. En plaats je je cv in onze kandidatenbank, dan wordt je zichtbaar voor de deelnemende organisaties!

Bekijk het actuele aanbod.

Opleidingen en trainingen

Werk je bij één van de deelnemende organisaties? Dan kan je gebruik maken van ons aanbod in opleidingen en trainingen. Samen kopen we passende opleidingen en trainingen voor ambtenaren in, waardoor je altijd goed zit in één van onze schoolbanken. Ook ontmoet je er collega’s van omliggende organisaties, waardoor je ervaring kunt uitwisselen.

Bekijk het actuele aanbod.